​Få et uforpligtende tilbud

22 58 11 19

kontakt@gilsager.dk

​Blikkenslager udfører alt blikarbejde

BLIKKENSLAGERFAGET

Som uddannet blikkenslager udfører vi moderne og effektivt blikkenslagerarbejde baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker for vores kunder i Ebeltoft, Aarhus, Djursland og omegn.

Med tømrer og blikkenslager i samme firma, sparre vi en masse tid, planlægning og misforståelser.

Med over 15 års erfaring som tømrer og blikkenslager, løser vi alle opgaver inden for blikarbejde, lige fra tagrender til moderne zinkbeklædning og bygningsdesign.

Vi anvender de bedste materialer​

Zink, kobber, QUARTZ og ANTHRA er nogle af de materialer, vi arbejder med. Ud over en lang holdbarhed og "selvhelende" overflade er zink et materiale, som genanvendanthra zinkes næsten 100 %. Hos os er det nemlig ikke blot funktionalitet og holdbarhed, der tæller, men også æstetik og design.​

Samarbejdet mellem dygtige fagfolk og kreative arkitekter giver nogle imponerende, fleksible og flotte løsninger. Derfor kan du med zink eller kobber give din facade eller gavl et flot finish.

Sparring med dygtige fagfolk og design af special løsninger giver dig mulighed for at tilføre din ejendom den helt rigtige profil.

Indhent et tilbud du ikke kan modstå

Skal du bruge en dygtig og erfaren blikkenslager til at udføre dit blikarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 22 58 11 19.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@gilsager.dk, hvis du foretrækker det. Fortæl os gerne om din konkrete opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud på det givne håndværk.

HVAD KOSTER EN BLIKKENSLAGER?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvad det er for en opgave, der skal udføres, men vi tager fra cirka 425 kroner i timen + moms.

Natur zink​

ANTHRA ZINK​

QUARTZ zink

kobber ​

Besøg og like​

Besøg os på vores Facebookside​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Facebook​

​Hvem er vi

Gilsager ApS

CVR: 38653369

Havvej 4, 8420 Knebel

Kontakt os

Telefon: 22 58 11 19

E-mail: kontakt@gilsager.dk

Åbningstider

Man-tors: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.30

Lørdag: Lukket

Søn- & helligdage: Lukket